Música:


Els pas per la ràdio ens ha deixat una nova Polinèsia: música i poesia comprimida dins d'aquest nou disc. No Parfum ens han fet un regal, han treballat el tema Habibi de Polinèsia per fer-ne un remix i millorar-nos. El resultat és aquí.
Polinèsia és el nostre nou projecte amb el Primo i un servidor: un espai on experimentar amb les paraules, sons, sorolls i accions performàntiques que es mesclen cercant noves relacions.
Electrònica, spoken word, rock, teatre i improvisació.

Podeu sentir el disc aquí

El nou disc amb els Kinoplatz, un directe a la ràdio, que us podeu descarregar aquí

"A principis d´abril vam anar als estudis d´El Prat Ràdio (91.6 FM) per gravar una nova versió de l´espectacle Temblor. Vam publicitar-ho com el que realment era: un concert a l´abast de tothom; una experiència poètica i ambiental que es colava a casa teva per la ràdio, de nit, sense massa explicacions. La vella idea de sintonitzar un aparell domèstic ens donava l´entrada.
       Volíem enviar un missatge en forma de sorolls i versos, una adaptació hertziana dels nostres concerts amb el Gerard. Recuperar la ràdio com a centre experimentador i nucli de propostes obertes.

Ara és el moment de recuperar aquell registre i donar-li una segona vida, binària i, potser, més tangible".Una mostra del disc gravat l'estiu del 2011 a la capella del Konvent de Cal Rosal i editat amb els Kinoplatz i Pepe Ruz:

Sinó us heu espantat podeu descarregar-vos la resta al final d'aquest enllaç.


Fa un parell o tres d'anys em vaig posar a fer cançons: jo, el portàtil i la meva gravadora. Part del resultat va ser aquest: